25 novembre 2011

CANTADA DE NADALES

Benvolgudes famílies,

L’any passat, varem rebre a l’AMPA un suggeriment d’una mare “per què no regalem als nostres infants una nadala cantada per pares i mares coincidint amb el dia que ells canten a l’escola?”

Enguany, aquesta proposta la volem convertir en una realitat i per això us convidem a formar part de la primera nadala cantada per mares, pares i mestres. El proper dia 22 de desembre al matí, durant la tradicional cantada de nadales de l’escola, aquells/es que volgueu, podreu participar-hi.

Com que volem que aquest regal que farem als nostres infants quedi molt, però que molt bé, hem pensat que potser caldria que assagem primer una miqueta. Per això, si hi esteu interessats/des, us demanem que ompliu com abans millor, el formulari que trobareu a l’enllaç de sota. Penseu que la idea és iniciar els assajos el proper dimecres dia 30. Respecte a aquests assajos, els farem a l’aula de música de l’escola i com veureu al formulari, hi ha tres opcions d’horaris:

– Dimecres o divendres de 16.30 a 17.30 h.
– Dijous de 18.30 a 19.30 h.
– Dimecres o dijous de 20 a 21 h.

Us animem a participar!!! I, sobretot, recordeu que ens heu de facilitar les vostres dades com abans millor.