28 febrer 2014

#JoMargalló

VES A LA CAMPANYA #JoMargalló DEL 2015


 

De l’11 al 21 de març de 2014, d’acord amb el calendari oficial de preinscripcions per al curs 2014-2015, s’obre el període per a que les famílies puguin sol·licitar plaça als centres d’ensenyament sufragats amb fons públics.
Arriba aquell moment que moltes famílies recordem on el neguit principal és triar quina serà l’escola dels nostres infants. Dies de visites, de consultes a través d’internet, de jornades de portes obertes, de dubtes…

El Margalló oferirà dues jornades de portes obertes (dissabte 8 de març a les 11.30h i dilluns 10 de març a les 15.15 h)  que permetran a aquelles famílies que vulguin, conèixer en detall el centre i el seu projecte.

Des de l’AMPA hem pensat que podem posar-ho fàcil a aquelles famílies que volen conèixer la nostra escola explicant-los per què nosaltres triem el Margalló. Per aquest motiu, posem en marxa la campanya #JoMargalló a la que us convidem a participar. És ben senzill, l’únic que heu de fer és compartir a través de les xarxes socials (twitter, facebook o bé google+) aquest motius acompanyats de l’etiqueta (hashtag) #JoMargalló. Per exemple, si us encanta que el Margalló sigui una escola verda, podeu publicar “#JoMargalló perquè és Escola Verda”.

Us animem a participar i a omplir les xarxes de Margalló!

Twitter         –       Facebook          –         Google+