30 maig 2014

Casal d’estiu al Margalló

Benvolgudes famílies

 

Aquest any el nostre Casal d’Estiu proposa jugar amb els colors i realitzar activitats diverses i creatives. Els colors seran el punt de partida i els utilitzarem per desenvolupar diferents jocs, manualitats i activitats esportives. Tindran l’oportunitat de jugar i crear el seu món personal i únic a través de diferents tècniques de suport per elaborar les seves potencialitats creatives i imaginatives.

Cada setmana serà diferent respecte a la temàtica a treballar. Encara així tindran presents sempre els colors com a inici i fi de tot. Ens portaran on vulguem i ens mantindran amb les oïdes i ulls oberts. Cada setmana sortirem a redescobrir el nostre entorn, descobrint un món divers i diferent.

Dossier Informatiu.

Document: Inscripció Casal (67.85 kb)