17 juny 2014

Enquesta valoració de l’AMPA

Ja s’acosta el final de curs, exàmens finals, preparació de la festa de final de curs, casals, colònies d’estiu i com no, omplir enquestes de valoració perquè tots volen saber la nostra opinió sobre el servei que ens ofereixen.

Des de l’AMPA també volem saber la vostra opinió sobre nosaltres per poder millorar el nostre servei.

Us agrairíem molt que respongueu el següent Qüestionari:


Aprofitem l’avinentesa per convidar-vos a col·laborar amb l’AMPA

Estem buscant gent per a les comissions de Defensa de l’Escola Pública i també per la nova comissió de Solidaritat. T’animes? Envia’ns un correu electrònic a ampamargallo@gmail.com o bé vine’ns a veure qualsevol divendres de 16.30 a 17 hores pel despatx. Amb tu tot serà possible!


Moltes gràcies pel vostre temps.