12 octubre 2014

CONNECTA AMB LA BIBLIOTECA

El proper dimecres dia 15/10 comença a la biblioteca una activitat (12 sessions) de CODECLUB, un nou sistema d’aprendre a programar amb ordinadors jugant amb videojocs. Codeclub a les biblioteques és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Codeclubcat i les universitats UOC i UPC vol iniciar als nens i nenes a la programació d’ordinadors.

El curs està pensat perquè els nens aprenguin els fonaments de la programació d’ordinadors de forma divertida, van adquirint nous conceptes relacionats amb la programació a través de la realització de petits videojocs, animacions o pàgines web. Cada projecte està dissenyat de forma que els nens hagin de desenvolupar la seva creativitat per resoldre una sèrie de reptes que es plantegen. S’utilitza el programari Scratch per introduir els conceptes més elementals de la programació.

El curs està dirigit a nens i nenes de 10 a 12 anys (5è, 6è i 1r ESO) es farà durant 12 dimecres de 18 a 19.30 h amb voluntaris de la UPC a l’aula multimèdia de la biblioteca, és totalment gratuït i cal fer la inscripció prèvia a la biblioteca.