18 novembre 2014

Campaneta. Fades i pirates inaugura el XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

El mes de novembre arrenca el Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels amb la projecció de la pel•lícula Campaneta. Fades i pirates als Yelmo Cines, del centre comercial l’Ànec Blau. Les projeccions tindran lloc el dissabte 22 de novembre (16 h) i diumenge 23 (12 h).
Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora  de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col•laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel•lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes de novembre i finalitzen el mes de juny.  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.
Campaneta. Fades i pirates
Dissabte 22 de novembre(16 h) i diumenge 23 (12 h) 
a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)