17 febrer 2015

Cicle de cinema infantil en català

Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col•laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, aquest mes ens presenten la Pel·lícula:

Operació cacauet ” al  XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

L’esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen cometre el gran robatori de la seva vida en una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se’n, es veuran involucrats en l’atracament a un banc que estan planejant uns gàngsters

Calendari:

  • Dissabte, 28 de febrer de 2015 a les 16 h
  • Diumenge 1 de març de 2015 a les 12 h

L’entrada per a qualsevol d’aquestes projeccions, incloses dins del Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels, té un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.