10 octubre 2015

Activitats estraescolars curs 2015-2016

Al document annex veureu la graella d’activitats extraescolars que es realitzen aquest curs.

extraescolars 2015-16

                   ACTIVITATS

ANIMACIÓ TEATRAL És un espai on treballar l’expressivitat, creativitat i la imaginació, a traves de les activitats on la dramatització serveix com principal eina.

CHIQUIRITMO A traves del moviment, la creativitat ,el joc i la musica es potenciés el desenvolupament personal i social dels nens i nenes.

PSICOMOTRICITAT / Diver Esports Activitat on treballarem la motricitat i l’expressió corporal gràcies a un conjunt d’activitats i exercicis de caire físic, ja sigui des d’un circuit motor, fins a exercicis d’expressió amb el propi cos.

JUDO (1r a 6è) Es treballa la destresa, tècnica i les habilitats d’aquest esport.

PATINATGE (P-4 a 6è) Els més petits s’iniciaran en el món del patinatge treballant la tècnica bàsica mitjançant exercicis i jocs variats, mentre que els grans, gràcies a l’experiència obtinguda anys enrere començaran a introduir-se a un conjunt nou de possibilitats amb els patins, treballant així una vessant més artística.

HIP – HOP (1r a 6è) Treballarem la tècnica del ball des d’un estil definit com es el hip hop, on els nens/es realitzaran una coreografia de grup.

FUTBOL SALA ( 1r a 6è) Iniciació a l’esport del futbol sala, on es desenvoluparan tasques per millorar la tècnica – tàctica bàsica de l’esportista, de forma individual i col·lectiva i on competirem amb altres equips de la comarca del Baix Llobregat.

INICIACIÓ A L’ESPORT (P-5 a 2n) Introducció a una gran varietat d’esports (futbol, basquet, handbol, voleibol,…) on el nen/a descobrirà tot un món de possibilitats. Depenent del grup, es podrà formalitzar un equip de futbol que practiqués únicament aquest esport.

ZUMBA KIDS (1r a 6è) Treballarem diferents passos de ball llatins i exercicis de tonificació d’una forma dinàmica i senzilla per tal d’aconseguir una classe divertida mitjançant l’execució de coreografies variades.

CERÀMICA ( 1r a 6 è) Es pretén treballar el llenguatge artístic a partir de diferents tècniques, potenciant la imaginació i creativitat de cada infant.

TÈCNIQUES D’ESTUDI (1r a 6è) Reforçar els conceptes acadèmics. Ensenyar i fomentar l’aprenentatge de tècniques d’estudi útils en el dia a dia.

ESPORTS PATRONAT (3r a 6è)   Es treballa la destresa la tècnica i les habilitats de diferents esports com el futbol, bàsquet, handbol, com també es desenvoluparan tasques per millorar la tècnica-tàctica bàsica de l’esportista, de forma individual i col·lectiva i on competirem amb altres equips del municipi.

CAPOEIRA (1ra 6è) És una activitat on es treballant la força,resistència,flexibilitat,estabilitat emocional, benestar personal, disminució de l’ansietat…… És una activitat innovadora i amb un gran potencial per al desenvolupament socioeducatiu,on la diversió, treball en equip i el bon ambient estaran presents en totes les sessions.