15 gener 2016

Xerrada: Pares i mares imperfectes

El pròxim 2 de febrer a les 16.45 a la biblioteca de l’escola, l’AMPA en col·laboració amb Fundesplai organitza una xerrada:

 

Presentació

Tots els progenitors ho volem fer bé… no, molt bé! Però la realitat, punyetera,  s’imposa i provoca un xoc de trens entre les expectatives i el nostre dia a dia. La conseqüència? Crisis, tsunamis, daltabaixos familiars… L’enfonsament del Titànic és queda petit al costat de la nostra sensació de fracàs educatiu. Per això és urgent que ens relaxem i reivindiquem la imperfecció i el sentit de l’humor. En aquesta xerrada, a través de l’humor i amb la participació dels pares i mares assistents, l’Anna Manso ens explica la seva experiència personal, i ens convida a viure la vida amb els nostres menors d’edat a càrrec (MEC) a través de les ulleres de la imperfecció.

 

La xerrada

De voler ser la millor a convertir-se en la pitjor mare del món
Tot allò que et passa quan tens fills i que ningú t’ha explicat
Surt de l’armari i crida: sóc imperfecte!
Eines poderoses i bé de preu
Un exercici pràctic: el dilluns al matí
Jo també m’he sentit el pitjor pare o mare del món
El decàleg

L’Anna Manso

L’Anna Manso és escriptora, guionista i mare de tres MEC

Inscripcions

A través del següent formulari: https://goo.gl/SrIujc
Activitat gratuïta gràcies al suport de la Fundació Catalana de l’Esplai. Durant la conferència els infants participaran en un taller.

Vols el manual dedicat?

Compra el llibre “La pitjor mare del món. El manual” a “El Cuaderno de Eva” (Rambla de Blas Infante, 17), porta’l el dia de la xerrada i te l’enduràs dedicat per la seva autora.

Document: Cartell xerrada (201.74 kb)