9 maig 2016

Petició de ple extraordinari a l’Ajuntament i moció proposada

Demà dimarts dia 10 tindrà lloc una reunió entre el Govern municipal de Castelldefels i l’AMPA de l’Escola Margalló per consensuar actuacions davant la decisió del Departament d’Ensenyament de tancar una línia de P3 a l’escola. També s’hi han convocat altres entitats de la ciutat, com la Federació d’AMPA i associacions de veïns. La notícia es pot llegir a “El Castell”.org, l’enllaç directe el veureu sota aquest text.

Una de les peticions de l’AMPA és la realització d’un ple extraordinari de l’Ajuntament per debatre i aprovar una moció pel manteniment del mapa educatiu de Castelldefels. Trobareu la proposta que presenta l’AMPA aquí sota annexada.

Us anirem informant de les accions previstes. Esperem el vostre suport!!