7 novembre 2016

Buscant la Dory – Cinema Infantil en Català

Dins de la XX edició del Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines, de l’Ajuntament de Castelldefels i amb l’incorporació enguany de CINC (iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català), es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil.

L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

Buscant la Dory

  • dissabte 12  (16 h)   
  • diumenge 13  (12 h)  d’octubre

a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

A sota trobareu l’enllaç al tràiler de la pel·lícula.

https://www.youtube.com/watch?v=nGkQRIll3eI