7 abril 2017

¡NOVA DATA! Inscripció a la 2a Jornada “Seguim transformant el pati” – Escola Margalló

Estimades famílies,La pluja ens va impedir dur a terme la Jornada que teníem prevista i es va decidir que la nova jornada serà el 22 d’abril. Per aquest motiu us tornem a demanar la vostra col·laboració per a inscriure-us a les Jornades….

“Ja està aquí la segona jornada del Projecte “Somia el teu pati”. Aquesta vegada us esperem a tots i a totes el dia 22 d’abril a l’Escola Margalló a les 10h del matí. Serà un matí de construcció i de reflexió on totes les famílies de l’escola, tant petits com grans, puguin imaginar com volen que sigui el seu pati i puguin començar a posar la primera pedra d’aquesta transformació.
La Jornada acabarà a les 14:30h just a temps per començar la calçotada! Recordeu portar beguda per compartir 🙂
*Menú de la calçotada: Calçots, butifarres i amanida. ”