1 novembre 2017

Cicle de cinema infantil en català (CINC)

Pel·lícules:

 • Gru 3, el meu dolent preferit
  • dissabte 18 de novembre de 2017 a les 16 h
  • diumenge 19 de novembre de 2017 a les 12 h
 • Cars 3
  • dissabte 16 de desembre de 2017 a les 16 h
  • diumenge 17 de desembre de 2017 a les 12 h
 • Emoji
  • dissabte 20 de gener de 2018 a les 16 h
  • diumenge 21 de gener de 2018 a les 12 h

Lloc:  Yelmo Cines, del centre comercial l’Ànec Blau, av. del Canal Olímpic, 24.

Entrada: L’entrada per a qualsevol d’aquestes projeccions, incloses dins del Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels, té un preu únic de 4€, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

Adreçat a: Alumnat i famílies.

Organitzat: pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català

Tràiler: