Oberta...

Reobrim la biblioteca els migdies

Dimarts i dijous pels alumnes

Arrel un acord de l’escola, l’AMPA i la Fundació Catalana de l’Esplai, la biblioteca obrirà dimarts i dijous al migdia de 12.45 a 14.45 hores.

Personal de la Fundació s’encarregarà de dinamitzar activitats per als infants, com per exemple amb lectura de contes, consulta de publicacions o racó de deures pels més grans, treballant-hi en grups a l’estona d’esbarjo abans o després del dinar.

 Els dimarts i dijous els nens i nenes de 3r a 6è tenen oberta la biblioteca de 12.45 a 13.30 per poder llegir, fer deures, demanar informació per treballs que hagin de realitzar i estar a l’ordinador (la monitora dóna hores a cada nen que ho vol per portar un ordre). Tot i que l’horari per cicle mitjà i superior és fins les 13.30, en acabar de dinar hi poden tornar a anar ja que tot i que la monitora està explicant contes als alumnes d’infantil i cicle inicial, ells poden estar en silenci fent deures, llegint o estant a l’ordinador si els hi toca.Els dimarts en horari de 14.00 a 14.30 els grups de P4 i P5 van a la biblioteca  i la monitora els hi explica contes.

Els dijous alternen el servei de biblioteca 1r i 2n, cada setmana hi va un grup. L’horari també és de 14.00 a 14.30 i també se’ls hi expliquen contes.

Deixa un comentari